Wie zijn wij?

 

Nadat Amanda den Buitelaar haar opleiding Art & Design heeft afgerond, besluit zij mediabureau Top Media Groep op te richten. Q Makelaars is een van de eerste vaste klanten. Als zij op een gegeven moment op zoek zijn naar een vaste fotograaf, gaat het balletje rollen. De vraag vanuit klanten wordt steeds groter en het is voor Amanda tijd om samen te gaan werken met Laura van der Zanden, die de opleiding AV-media – camera succesvol heeft afgerond. Haar ervaring met video tilt Top Media Groep naar the next level.

 

Niet veel later kruisen de dames het pad van Alexander van Dommelen. Deze specialist in bemiddeling, uitgeven en drukwerk maakt het plaatje compleet. Het was voor Top Media Groep een logische stap om te fuseren met Alexanders uitgeverij PBA van Dommelen om zo een nog completer aanbod te kunnen bieden. Hiermee kreeg het bedrijf een flinke boost. Onder andere door de uitbreiding van de activiteiten, waarbij er inmiddels zo'n 45 magazines worden uitgegeven en klanten geholpen worden bij hun marketing-vraagstukken. Amanda, Laura en Alexander creëerden in de loop der tijd een uitgebreid netwerk van fotografen, vormgevers en tekstschrijvers om hen heen.

 

Dankzij deze complete verzameling van expertises kunnen zij hun klanten nu van A tot Z bedienen en ontzorgen. ‘Wij zijn Top Media Groep: wat kunnen wij voor u betekenen?’

Neem contact met ons op!
Uw naam*:
Uw email*:
Uw telefoonnummer*:
 
Uw vraag, opmerking of suggestie:

Top Media Groep

Krammer 8
3232HE, Brielle