Makelaarsproducten

Huis kopen of verkopen? Zowel voor particulieren als makelaars kunnen wij veel betekenen. Ons team is van alle markten thuis en kan u helpen om uw woning het beste tot zijn recht te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe technieken zoals 3D-plattegronden of originele invalshoeken zoals hoogte-fotografie. Wij denken graag met u mee over de best passende opties.

 

Fotografie

‘Een foto zegt meer dan 1000 woorden.’ En dat geldt zeker voor woningfotografie. Laat uw huis of bedrijfspand stralen en geef het de foto’s die het verdient. Wij zetten uw bezit zo gunstig mogelijk op de gevoelige plaat en bewerken het beeld daarna voor een nog mooier resultaat.

 

Met de professionele foto’s geeft u potentiële kopers een uitstekende eerste indruk, die uitnodigt tot bezichtigen. U krijgt de foto’s altijd digitaal of per post toegestuurd, zodat u ze kunt gebruiken zoals u wilt.

Klik op de foto om het album te openen!

 

Plattegronden

Wie kent ze niet? De statische zwart-wit-plattegronden vol met cijfers, symbolen en vlakken. Zeer praktisch, maar niet erg aansprekend. Maak daarom nu kennis met 2D-plattegronden. Met deze interactieve situatieplannen komen ruimtes echt tot leven!

 

Overtuig aanstaande kopers door in 2D te laten zien wat de mogelijkheden zijn. De plattegronden zijn perfect om de verkoop van uw huis of bedrijfspand net dat laatste zetje te geven.

Klik op de foto om het album te openen!

 

NEN2580

Wie een huis of bedrijfspand wil verkopen of verhuren, heeft cijfertjes nodig: wat is de precieze afmeting en wat is het gebruiksoppervlak? En omdat iedere meter telt, wilt u dat dit goed vastgesteld en vastgelegd wordt. Dat is waar het NEN2580 meetrapport om de hoek komt kijken.

 

Hierin staat alles wat u nodig heeft om uw vastgoed in kaart te brengen. U kunt bij ons terecht voor een snel, goed en betrouwbaar rapport. Uiteraard tegen een scherpe prijs! Meer weten over NEN2580? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Hoogtefotografie

Unieke foto’s van uw huis of bedrijfspand nodig? Bekijk het eens vanuit een ander perspectief! Staat uw huis bijvoorbeeld in een prachtige omgeving of beschikt u over een enorme tuin? Of ligt uw bedrijfspand op een interessante plek qua uitbreidingsmogelijkheden of bereikbaarheid?

 

Dan is hoogtefotografie de ideale manier om deze bijzondere aspecten eruit te laten springen. De dynamische foto’s vallen direct op tussen al die duizenden andere foto’s. Vanaf eenzame hoogte krijgen potentiële kopers een heel ander, interessant beeld van uw huis of bedrijfspand.

Klik op de foto om het album te openen!

 

Visualisaties

‘Er even doorheen kijken’ is soms nodig om de verborgen schoonheid van een huis of bedrijfspand te zien. Toch blijkt dit voor veel mensen lastig. Top Media Groep heeft de oplossing: spectaculaire visualisatie-films. Hiermee kunt u potentiële kopers alle mogelijkheden van het huis of bedrijfspand ‘live’ laten zien.

 

Met een visualisatie-film valt u op en straalt u professionaliteit uit. Doe geen aanspraak meer op de verbeelding, maar creëer de verbeelding zelf!

Klik op de foto om het album te openen!

 

Makelaarsproducten - Hoogtefotografie

Makelaarsproducten - Plattegronden

Makelaarsproducten - Woningfotografie

Makelaarsproducten - Visualisaties

Top Media Groep

Krammer 8
3232HE, Brielle